Обґрунтування відстаней розташування засобів інформаційного забезпечення - Кіяшко, І. В.; Золотухін, Р. О.; Кияшко, И. В.; Золотухин, Р. А.; Kiiashko, I. V.; Zolotukhin, R. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У статті здійснюється аналіз чинників, що впливають на сприйняття водіями засобів інформаційного забезпечення, які висуваються під час керування транспортним засобом. За результатами аналізу, враховуючи темперамент водіїв, рекомендовані відстані розташування засобів інформаційного забезпечення.
Обоснование расстояний установки средств информационного обеспечения
Substantiation of the distance of installing information means
Keywords: психофізіологія; темперамент; час реакції; дорожні знаки; відстань встановлення; психофизиология; темперамент; время реакции; дорожные знаки; расстояние установки; psychophysiology; temperament; reaction time; distance of installation; traffic signs; 625.7/8; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.167