Дослідження раціональної дворівневої складської системи - Азізов, Казим (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено аналіз існуючої системи замовлень партій товару на підприємстві визначені основні недоліки. На основі літературних джерел розроблені заході які спрямованих на підвищення ефективності системи постачань ТОВ «ТЛК-ХАРКІВ-АВТО». Визначені параметри дворівневої системи управління запасами лінійної конфігурації. Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний розмір замовлення; склад; АВС-аналіз; XYZ-аналіз