ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ У ВИКЛАДАННІ КУРСУ «ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ» - Буц, Ю. В.; Крайнюк, О. В.; Буц, Ю. В.; Крайнюк, А. В.; Buts, Y.; Kraynyuk, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Запропоновано комп’ютерні продукти для проведення лабораторних робіт під час викладання курсу «Основи охорони праці» для студентів дистанційної форми навчання.
ОПЫТ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ КОМПЬЮТЕРНЫХ ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ ОБУЧЕНИЯ В ПРЕПОДАВАНИИ КУРСА «ОСНОВЫ ОХРАНЫ ТРУДА»
THE EXPERIENCE OF THE USE OF COMPUTER INFORMATION TECHNOLOGY OF TRAINING IN TEACHING THE COURSE «FOUNDATIONS FOR LABOR PROTECTION»
Keywords: дистанційне навчання; лабораторні роботи; інформаційні технології; дистанционное обучение; лабораторные работы; информационные технологии; distance learning; laboratory work; information technology; 378.147