Інтелектуалізація підвіски транспортного засобу з використанням транспортного порталу - Сіндєєв, М. В.; Синдеев, М. В.; Sindyeyev, M. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
В статті запропоновано метод взаємодії інтелектуальних датчиків транспортного засобу з транспортним порталом, що зберігає та централізовано оброблює інформацію з усіх автомобілів, що зареєстровані на цьому порталі. Транспортний портал виступає головним сервером та передає інформацію щодо дорожньої ситуації до кожного учасника дорожнього руху.
Интеллектуализация подвески транспортного средства с использованием транспортного портала
Іntellectualization suspension of the vehicle by transport portal
Keywords: підвіска; транспортний портал; відеокамера,; датчик; бортовий комп’ютер; інтелектуальна система; подвеска; транспортный портал; видеокамера; бортовой компьютер; интеллектуальная система; suspension; transport portal; video camera; sensor; board computer; intelligent system; 629.3:004.8