Проект кузовної дільниці у міської СТО - Вєтров, Олександр Євгенійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – кузов легкового автомобіля. Мета проєкту – розробити заходи поліпшення технічного обслуговування автомобілів для підвищення терміну експлуатації кузовів легкових автомобілів. У дипломному проєкті виконаний технологічний розрахунок СТО, проаналізовані причини, які впливають на пошкодження кузовів легкових автомобілів. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт. Запропоновано стенд для перевірки геометричних параметрів кузова и при необхідності проводити правку кузову, згідно заводським показникам . Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проєктних рішень.
Keywords: правка; встаткування; геометрічні параметри; техніка безпеки; обслуговування; розрахунок; діагностика; перевірка; стенд