Дослідження навантаженості просторової конструкції основної балки будівельного фасадного підйомника - Багас, Євгеній Григорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі розглянуто метод аналізу напружено-дефармованого стану стержневих металоконструкцій на прикладі просторової трикутної ферми. Обрані форми поперечного перетину стрижнів і їх розмірів, та реолізавно пять вариантів 3-D моделей конструкції секції основної балки приставного фасадного підйомника. Проведено аналіз міцностних характеристик отриманих конструкцій та виявлен вплив на них параметрів поперечного перетину стрижнів.
Keywords: просторова трикутна ферма; стрижньова модель; autodesk inventor; приставний фасадний підйомник