Комплексна дипломна робота «Дослідження передумов створення надійних мостових споруд на прикладі реконструкції мосту в Харківській області». Ч. 2 - Коробов, Геннадій Ігоревич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі в першому розділі наведено аналітичний огляд стану питання. У другому розділі надано аналіз нормативних документів з проектування штучних споруд на автомобільних дорогах України. В третьому розділі розглянуто робочий проект реконструкції мосту у Харківській області. В кінці роботи даються висновки та перелік посилань
Keywords: мостове полотно; опори; опорні частини; прогонова будова; проектування; фундаменти