Проект міської станції технічного обслуговування легкових автомобілів з розробкою паливної дільниці - Маницький, Віталій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – процес ремонту и технічного обслуговування паливної системи легкових автомобілів. Мета роботи – підвищення якості ремонту и технічного обслуговування паливної системи легкових автомобілів. У дипломному проекті розроблено паливну дільницю в міській СТО легкових автомобілів. Проведено технологічний розрахунок, якій визначає виробничу програму з технологічного обслуговування автомобілів, кількість робітників та площу виробничих приміщень. Обґрунтовано підбір необхідного технологічного обладнання, та обрано стенд для діагностування та обслуговування паливної системи для дільниці, що проектується. Розроблені технологічні інструкції з обслуговування паливної системи двигуна легкових автомобілів. Передбачено заході охорони праці у підрозділу. Проведено техніко-економічний аналіз проекту.
Keywords: двигун; інструмент; обладнання; обов’язкові роботи; трудомісткість; технічне обслуговування; технологічні інструкції