Відновлення експлуатаційних параметрів дорожнього покриття технологією Slurry Seal з використанням комплексно-модифікованих катіонних бітумних емульсій - Колінов, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведена оцінка утримання дорожніх покриттів; розглянута класифікація матеріалів (технологій), що використовуються для влаштування захисних шарів зносу; відновлення шару зносу дорожнього покриття за технологією Slurry Seal; проведені дослідження комплексно-модифікованих бітумних емульсій; розроблена технологія та організація робіт з влаштування шару з литої емульсійно-мінеральної суміші.
Keywords: автомобільна дорога; утримання; дорожнє покриття; шар зносу; емульсійно-мінеральна суміш; емульсія; технологія та організація робіт