Цифровізація управлінських процесів як інструмент підвищення якості менеджменту автотранспортного підприємства - Сичова, Дарія Іванівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі встановлено, що цифрові технології забезпечують зростання якості менеджменту завдяки прозорості процесів, підвищенню швидкості та обґрунтованості прийняття рішень, узгодженню стратегічного й операційного рівнів, а також розвитку цифрових компетентностей персоналу. Розроблено комплексний підхід до впровадження цифрових інструментів, який передбачає використання хмарного документообігу, систем цифрового моніторингу, електронного архіву, дистанційного навчання та гнучких організаційних практик. Запропонований графік Ганта відображає послідовність і тривалість проєктних заходів, забезпечуючи логічність і контрольованість процесу цифрової трансформації.
Keywords: цифровізація; управлінські процеси; логістичні процеси; цифрова зрілість; якість