КОМПЛЕКСНИЙ ВПЛИВ ВАГОМИХ ЧИННИКІВ НА ТЕПЛОНАВАНТАЖЕНІСТЬ ФРИКЦІОНІВ ГМП АВТОНАВАНТАЖУВАЧА - Гудз, Г. С.; Глобчак, М. В.; Коляса, А. О.; Gudz, G.; Globchak, M.; Kolyasa, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Досліджено взаємовплив діаметра і товщини дисків фрикціонів гідромеханічних передач (ГМП) автонавантажувача і часу буксування на їх температурний режим застосу-ванням методів математичного моделювання та планування експерименту.
КОМПЛЕКСНОЕ ВЛИЯНИЕ ВЕСОМЫХ ФАКТОРОВ НА ТЕПЛОЗАГРУЖЕННОСТЬ ФРИКЦИОНОВ ГМП АВТОПОГРУЗЧИКА
THE COMPLEX IMPACT OF IMPORTANT FACTORS UPON THE THERMAL LOAD OF HYDROMECHANICAL TRANSMISSION’S CLUTCHES OF THE FORK LIFTER
Keywords: автонавантажувач; гідромеханічна коробка передач; фрикціон; температурний режим; математичне моделювання; планування експерименту; автопогрузчик; гидромеханическая коробка передач; фрикцион; температурный режим; математическое моделирование; планирование эксперимента; forklift truck; hydromechanical transmission; clutch; temperature mode; mathematical simulation; planning of experiment; 629.113