Удосконалення технологічного процесу доставки продуктів харчування в місті Харків автомобілями ТОВ «Олімп» - Бородаєва, Аліна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розроблено транспортно-технологічну схему доставки продуктів харчування в міському сполученні. В результаті проведеної маршрутизації визначено раціональний розвізний маршрут перевезень вантажу, що дозволять знизити добовий пробіг автомобілів у порівнянні з існуючими маршрутами перевезень. Річний економічний ефект від впровадження комплексу рішень становить 172403 грн. Ефективність запропонованих заходів складе 11,5%. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись при організації перевезень вантажів в міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка вантажу; маршрут; рухомий склад; міське сполучення; ефект; витрати