Управління логістичними процесами організації - Овчаренко, Світлана Андріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі вивчено та проаналізовано теоретичні дослідження, які розкриють поняття логістичної системи організації; розглянуто підходи, які застосовуються при проектуванні логістичної системи організації; проведено аналіз ефективності діючої на даний момент логістичної системи організації; розроблено заходи, які підвищать ефективність функціонування логістичної системи організації; розрахувано економічну ефективність запропонованих заходів.
Keywords: управління; логістичні процеси; система; методи оцінки