ЗАСТОСУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ СОРБЕНТІВ ДЛЯ ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ - Прасолов, Є. Я.; Педора, Є. В.; Прасолов, Е. Я.; Педора, Е. В.; Prasolov, E.; Pedora, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Приведено результати досліджень зі створення та випробування композиції для пожежогасіння і припинення вогню на основі екологічно чистого сорбенту – бішофіту.
ПРИМЕНЕНИЕ ЭКОЛОГИЧЕСКИХ СОРБЕНТОВ ДЛЯ ОСТАНОВКИ ОГНЯ
APPLICATION ECOLOGICAL SORBING AGENTS TO STOP FIRE
Keywords: бішофіт; глауконіт; осередок вогню; вогнегасна спроможність; бишофит; глауконит; очаг огня; огнетушащая способность; bischofite; glauconite; fire-location; fire-fighting capacity; 628.74.05