Математичне моделювання системи управління швидкістю автомобіля - Біньковська, А. Б.; Binkovska, Anzhela (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Основною метою системи управління швидкістю є забезпечення безпеки на дорозі, підвищення ефективності транспортних засобів і зменшення негативного впливу транспорту на довкілля шляхом контролю швидкості руху. У роботі проведено математичне моделювання системи управління швидкістю.
Mathematical modeling of the car speed control system
Keywords: автомобіль; математичне моделювання; система управління; пропорційний регулятор; ПІД-регулятор; швидкість; automobile; mathematical modeling; control system; proportional regulator; PID controller; speed; 004.9; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.100.0.37