Особливості випробувань системи управління бульдозером із GPS-інтенсифікатором - Єфименко, Олександр Володимирович; Плугіна, Тетяна Вікторівна; Єфименко, Павло Олександрович; Yefymenko, Oleksandr; Pluhina, Tetiana; Yefymenko, Pavlo (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розглянуто задачу позиціонування робочого органу бульдозера в режимі реального часу. Розроблено методику проведення польових випробувань традиційного бульдозера та бульдозера з інтенсифікатором GPS. Проведено випробування системи управління бульдозером із GPS-інтенсифікатором. Проведено порівняльний аналіз та техніко-економічне обґрунтування результатів дослідження. Доведено, що інтелектуальні компоненти систем оброблення інформації дозволяють підвищити продуктивність машини.
Features of testing bulldozer control system with a GPS intensifier
Keywords: аналіз; бульдозер; позиціонування; робочий орган; випробування; методика; система управління; дослідження; параметри; ефективність; продуктивність; analysis; bulldozer; positioning; working mechanism; test; technique; control system; research; parameters; efficiency; productivity; 681.5; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.99.0.68