Розроблення ІС соціальної взаємодії. Модуль «Соціальна адаптація» - Сещенко, Іван Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – інформаційно система соціальної взаємодії Модуль «Соціальна адаптація». Предмет дослідження – програмне забезпечення для інформаційної системи соціальної взаємодії Модуль «Соціальна адаптація». Мета роботи – проектування та розробка бекенд та фронтенд частини інформаційної системи соціальної взаємодії (Модуль «Соціальної адаптації»). Було проведено аналіз вже існуючих методів проектування веб-застосунків то обґрунтовано вибір застосованих інструментів. У процесі роботи було використано середовище програмування Visual Studio, мови програмування JavaScript та PHP, також мова розмітки гіпертексту HTML і каскадні таблиці стилів CSS. В результаті роботи здійснена програмна реалізація інформаційної системи соціальної взаємодії (Модуль «Соціальної адаптації»).
Keywords: javascript; sql; database; php; figma; веб-застосунок; local storage; клієнт-сервер; фреймворк