Оптимальне планування робіт по ліквідації зимової слизькості при підвищенні транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Шевченкове − Кегичівка на ділянці км 110+000 - км 126+000. - Павленко, Богдан Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянута загальна характеристика зимового періоду з позиції експлуатації автомобільних доріг; вплив протиожеледних реагентів на дорожні умови та безпеку руху; підвищення безпеки руху при організації робіт з зимового утримання.
Keywords: автомобільна дорога; транспортно-експлуатаційний стан; зимове утримання; безпека дорожнього руху; протиожеледні матеріали; організація робіт; ямковий ремонт; поточний ремонт; капітальний ремонт; технологія і організація робіт