Використання аустенітних сталей для відновлення деталей автомобілів - Мельниченко, О. А.; Ткач, Р. Р. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Стаття присвячена проблемі розширення використання аустенітних сталей для виготовлення та відновлення деталей автомобілів. Визначено причини поліпшення оброблюваності, що полягають у попередньому виконанні частини роботи різання пластичним безстружковим деформуванням.
Use of austenite steel for restoration of vehicle parts
Keywords: аустенітні сталі; холодна пластична деформація; оброблюваність; дислокації; парамагнітні властивості; 669.017