ВИЗНАЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОЇ КІЛЬКОСТІ РЕСУРСІВ ТЕРМІНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ НА ОСНОВІ ТЕОРІЇ СІТЬОВОГО ПЛАНУВАННЯ - Нагорний, Є. В.; Шраменко, Н. Ю.; Нагорний, Е. В.; Nagornji, Ye.; Shramenko, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Запропоновано математичну формалізацію процесу функціонування терміналу. Визначено раціональну кількість людських та транспортно-складських ресурсів термінального комплексу відповідно до характеристик вхідного вантажопотоку.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ РАЦИОНАЛЬНОГО КОЛИЧЕСТВА РЕСУРСОВ ТЕРМИНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСА НА ОСНОВЕ ТЕОРИИ СЕТЕВОГО ПЛАНИРОВАНИЯ
DETERMINATION OF RATIONAL QUANTITY OF TERMINAL RESOURCES ON THE BASIS OF NETWORK PLANNING THEORY
Keywords: термінальний комплекс; транспортно-складські ресурси; сітьове планування; терминальный комплекс; транспортно-складские ресурсы; сетевое планирование; terminal handler; transport and storage resources; network planning; 656.212.5