Геодезична складова проектів із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок на території Харківської області - Самойленко, Марко Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Використання геодезичних вимірних систем для здійснення геодезичного знімання для визначення кожної поворотної точки земельної ділянки при розробці проектів із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на території Харківської області. Визначення програмних засобів для здійснення обробки результатів геодезичних вимірювань та побудова відповідних креслень і розрахунків у проектах землеустрою та побудови цифрового картографічного матеріалу. Методи дослідження – геодезичні вимірні системи, програмні засоби , ГІС-технологій комп’ютерна обробка отриманих геодезичним зніманням. Застосування сучасних геодезичних вимірних систем і геодезичного програмного забезпечення дає у сучасному геодезичному виробництві нові горизонти і нові можливості.
Keywords: геодезичні вимірні системи; програмні засоби обробки інформації