Синтез експертної діагностичної системи електроприводу автомобіля - Бороденко, Юрій Миколайович; Borodenko, Yuriy; Бороденко, Юрий Николаевич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Розглянуто питання побудування діагностичної системи електроприводу автомобіля з використанням експертної програми. Описана процедура формування бази знань експертної системи. Наведено функціональну схему інтегрованої системи самодіагностики.
Synthesis of the expert diagnostic system of the electric drive of the vehicle
Синтез экспертной диагностической системы электропривода автомобиля
Keywords: електропривод; вентильна машина; тягова акумуляторна батарея; перетворювач напруги; спектральний аналіз; діагностична система; експертна програма; electric drive; brushless machine; traction battery; voltage converter; spectral analysis; diagnostic system; expert program; электропривод; вентильная машина; тяговая аккумуляторная батарея; преобразователь напряжения; спектральный анализ; диагностическая система; экспертная программа; 629.03; 10.30977/VEIT.2018.13.0.108