Контролювання структурного стану деталей центробіжних компресорів К-250 на різних етапах виробництва - Протасенко, Т. О.; Реброва, О. М.; Шевченко, С. М.; Федоренко, Г. А.; Protasenko, T. O.; Rebrova, O. M.; Shevchenko, S. M.; Fedorenko, A. A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Метою роботи було розроблення методики контролювання деталей центробіжних компресорів К-250 на різних етапах виробництва та вибір оптимального режиму термічного оброблення елементів ротора, виготовлених із конструкційної сталі мартенситного класу марки 34ХН1МА.
Monitoring the structural condition of parts of K-250 centrifugal compressors at different stages of production
Keywords: сталь марки 34ХН1МА; вал ротора; робочі колеса; гартування; відпускання; механічні властивості; структура; контролювання якості; 34KHN1MA grade steel; rotor shaft; impellers; quenching; tempering; mechanical properties; structure; quality control; 621.771.07; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.85