Підвищення продуктивності праці персоналу АТП - Здихальський, Володимир Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проведено дослідження основних шляхів підвищення продуктивності праці персоналу АТП. Систематизовано шляхи підвищення продуктивності персоналу за категоріями персоналу АТП. Розглянуто та проаналізовано основні показники функціонування підприємства. Проведено аналіз персоналу підприємства та ефективності його використання. Розроблено анкету та проведено анкетування працівників підприємства з метою оцінювання існуючої системи мотивації на підприємстві. Запропоновано та обґрунтовано конкретні практичні рекомендації щодо вдосконалення системи мотивації персоналу підприємства, спрямовані на посилення ролі організаційно-адміністративних методів управління, поліпшення соціальної політики підприємства, застосування соціально-психологічних методів стимулювання.
Keywords: продуктивність праці; ефективність праці; персонал; мотивація; соціально-психологічні чинники