Особливості комп’ютерного моделювання та дослідження режимів роботи елементів піднімальної платформи - Кириченко, І. Г.; Черніков, О. В.; Роговий, А. С.; Рагулін, В. М.; Рєзніков, О. О.; Табуров, О. С.; Kyrychenko, I. H.; Chernikov, O. V.; Rogovyi, A. S.; Ragulin, V. M.; Reznikov, O. O.; Taburov, O. S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Робота є продовженням попередніх спільних досліджень кафедр будівельних і дорожніх машин, інженерної та комп’ютерної графіки й теоретичної механіки та гідравліки з використанням методів комп’ютерного моделювання у машинобудівній галузі. Метою роботи є розробка циф-рової моделі обладнання піднімальної платформи у середовищі Autodesk Inventor для виконання досліджень кінематики та режимів роботи за заданих умов експлуатації, а також оцінка пи-тань міцності конструкції за допомогою програми ANSYS.
Study of lifting platforms using three-dimensional computer-aided modeling
Keywords: комп’ютерне моделювання; піднімальна платформа; Autodesk Inventor; ANSYS; computer simulation; lifting platform; 004.925.8; 004.94; 621.869; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.143