Технологія виконання робіт з будівництва автомобільної дороги довжиною 13 км в Херсонській області. Частина 2. Будівництво дорожнього одягу - Ус, Єгор Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розглянуті: кліматичні умови району будівництва, визначення параметрів спеціалізованих потоків. Запропонована технологія та організація робіт з будівництва дорожнього одягу. Сформовані питання контролю якості виконання будівельних робіт, охорони праці, охорони навколишнього середовища.
Keywords: автомобільна дорога; технологія та організація робіт; будівництво; дорожній одяг; цемент; щебенево-піщана суміш; контроль якості; охорона праці