Характеристики податкових ризиків на макро- та мікрорівні у податковому плануванні - Абрамова, О. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Запропоновано класифікацію характеристик податкових ризиків за рівневістю, що відбиває сутність процесів у системі оподаткування, та може бути основою для розробки заходів податкового планування з метою зменшення та оптимізації податкових виплат та підвищення ефективності діяльності підприємства.
Keywords: податкові ризики; податкове планування; оподаткування; податкова оптимізація; tax risks; tax planning; taxation; tax optimization; 657.1:658.1