Методика діагностики функціонування регіональної транспортно-логістичної системи - Кравченко, О. П.; Медведєв, П. Є.; Кравченко, А. П.; Медведев, Е. П.; Kravchenko, A. P.; Medvediev, E. P. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Запропоновано методику діагностики функціонування регіональної транспортно-логістичної системи.
Методика диагностики функционирования региональной транспортно-логистической системы
The diagnostic technique for the regional transport-logistic system
Keywords: транспортна система; транспортна діагностика; діагностика транспортних систем; регіональна транспортно-логістична система; транспортная система; транспортная диагностика; диагностика транспортных систем; региональная транспортно-логистическая система; transport system; transport diagnostics; diagnostics of transport systems; regional transport-logistic system; 656:681.518.5