Формування стратегії управління кінцевими результатами діяльності підприємства - Криничанська, Юлія Владиславівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об'єкт дослідження - фінансовий стан і система управління кінцевими результатами (прибутком) ПАТ «ДЗГШО». Мета роботи - дослідження економічної політики підприємства і розробка пропозицій по її вдосконаленню. Методи дослідження - аналіз, синтез, кореляційний і регресійний аналіз, математичне моделювання. Загальна мета цієї дипломної роботи провести комплексний аналіз фінансового механізму управління кінцевими результатами діяльності підприємства. У рамках поставленої проблеми необхідно вирішити наступні завдання: – визначити основні показники, що характеризують результативність діяльності підприємства, виявити зовнішні і внутрішні чинники що їх обумовлюють; – проаналізувати фінансовий механізм управління кінцевими результатами і виявити основні напрями його вдосконалення; – на основі комплексного фінансового аналізу визначити резерви зростання ефективності виробництва і прибутку підприємства та способи їх активізації.
Keywords: управління кінцевими результатами; прибуток; стійкість; рентабельність; ділова активність; грошовий потік