Автоматизацiя механiчної трансмiсiї автобусiв та вантажних транспортних засобiв - Клименко, В. I.; Богомолов, В. О.; Михалевич, М. Г.; Леонтьєв, Д. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Наведені результати наукових досліджень у галузі проектування автоматизованої механічної трансмісії автобусів та вантажних транспортних засобів. На основі математичних моделей запропоновані технічні рішення щодо зменшення часу синхронізації під час перемикання передач. Матеріали монографії містять роботи, що були виконані співробітниками кафедри автомобілів ім. А. Б. Гредескула Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Розрахована на науково-технічних працівників та експертів у галузі автомобільного транспорту, а також студентів і аспірантів транспортних ВНЗ., табл. іл.