Модернізації робочого обладнання універсального штабельного навантажувача вантажопідйомністю 2,5 т - Ель, Аіссауі Аюб (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В проекті розроблено каретку поворотну з кутом повороту до 90º в горизонтальній площині, в обидва боки призначена для взяття і штабелювання вантажу з найменшим маневруванням навантажувача. Поворотна рама каретки поворотної уніфікована з плитою каретки навантажувача. Тому поворотна каретка може працювати з будь-яким уніфікованим вантажозахватним пристроєм.
Keywords: навантажувач; робоче одладнання; каретка; вантаж; поворотний механізм; технічні вимоги; конструкція