Визначення метрологічних характеристик системи вимірювання відстані дорожніх машин - Надточий, Вікторія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі визначені метрологічні характеристики радіохвильового методу сканування електронним променем за рахунок зсуву фаз між активними випромінювачами, що дає можливість досягти заданої точності вимірювання відстані дорожніх машин. Результати дипломної роботи бакалавра можуть бути використані як у навчальному процесі, так і у виробничій діяльності.
Keywords: метрологічні характеристики; вимірювання відстані; безконтактні методи, далекомір; дорожні машини; активні випромінювачі