Управління діяльністю підприємства на засадах бізнес-планування - Сільченко, Владислав Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – теоретико-методичні аспекти бізнес-планування. Предметом дослідження є бізнес-план підприємницької ідеї. Мета роботи – розробка обґрунтованого бізнес-плану реалізації підприємницької ідеї. Для досягнення мети вирішені наступні задачі: 1) вивчено теоретичні основи бізнес-планування; 2) проаналізовано сучасні методи бізнес-планування; 3) розроблено бізнес-план створення школи іноземних мов. В сучасних умовах підприємницькі рішення мають бути чітко обґрунтовані та сплановані з врахуванням усіх аспектів розвитку суб’єкта підприємництва. Тому проблема ефективного бізнес-планування на разі є надзвичайно актуальною у процесі управління підприємствами та реалізації бізнес-ідей. В результаті вирішення поставлених задач, очікується розробити економічно обґрунтований бізнес-план реалізації підприємницької ідеї, який дозволить з використанням сучасних методів обґрунтувати усі етапи розробки та реалізації управлінських рішень.
Keywords: бізнес-план; підприємство; ефективність; обґрунтування; підприємницька ідея