Порівняльний розрахунок витрат на енергоносії модернізованого заз ланос із закордонними аналогами - Смирнов, О. П.; Борисенко, А. О.; Smirnov, O.; Borisenkо, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Проведено розрахунок витрат на енергоносії модернізованого у гібридний варіант ЗАЗ Ланос Пікап в порівнянні з гібридним транспортним засобом з зовнішнім зарядом Toyota Prius PHV та гібридним електромобілем Chevrolet Volt. Результати дослідження представлено у вигляді порівняльних залежностей витрат на енергоносії від дальності добового пробігу.
Сравнительный расчет расхода на энергоносители модернизированного заз ланос с зарубежными аналогами
Сomparative calculation of energy consumption on modernized zaz lanos with foreign analogs
Keywords: гібридний електромобіль; гібридний транспортний засіб; витрат на енергоносії; дальність добового пробігу; режим «тільки електрика»; гібридний режим; гибридный электромобиль; гибридное транспортное средство; расход на энергоносители; дальность суточного пробега; режим «только электричество»; гибридный режим; hybrid electric vehicle; hybrid car; energy consumption; distance of daily run; "only electricity" mode; hybrid mode; 629.3