Спосiб одержання паливної сумiшi для енергетичних установок - Туренко, Анатолiй Миколайович; Внукова, Наталiя Володимирiвна; Позднякова, Олена Iгорiвна (My University, 2013)
Спосіб одержання паливної суміші для енергетичних установок шляхом переробки гумововмісних виробів, який включає попереднє відділення металокорду з гумововмісних виробів за допомогою магнітної сепарації, подрібнення відходів та їх спалювання методом піролізу з одержанням піролізного шлаку, який змішують з вугіллям у співвідношенні: від 10 до 50 % шлаку та від 50 до 90 % вугілля.
Keywords: двигуни автомобiльнi, дизельнi; паливо