Аналіз систем регулювання рівня світла фар у сучасних інтелектуальних системах транспортного засобу - Ніконов, О. Я.; Баранова, В. О.; Гудаєв, Р. Т.; Прищепа, I. М.; Никонов, О. Я.; Гудаев, Р. Т.; Прищепа, И. Н.; Nikonov, O. J.; Baranova, V. O.; Gudaev, R. T.; Prischepa, I. N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Адаптивна система переднього освітлення стає все більш популярною сьогодні. При моделюванні системи управління автовирівнювання дуже важливо забезпечити її функціональність і порівняти реальний вихід системи.
Анализ систем регулирования уровня света в интеллектуальных системах транспортного средства
Analysis system of control level light of the headlamps in modern intelligent system of the vehicle
Keywords: адаптивна система переднього освітлення; фара; моделювання; інтелектуальна система; адаптивная система переднего освещения; моделирование; интеллектуальная система; adaptive front lighting system; headlamp; simulation; intelligent system