ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ МОТОРНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БІОПАЛИВА НА ЕНЕРГОЕКОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ДИЗЕЛЬНОГО ДВИГУНА - Лєвтєров, А. М.; Мараховський, В. П.; Савицький, В. Д.; Левтеров, А. М.; Мараховский, В. П.; Савицкий, В. Д.; Levterov, A.; Marakhovskyi, V.; Savitskyi, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Наведено результати стендових випробувань дизельного двигуна Д21А (2 Ч 10,5/12), що працює на суміші дизельного палива підвищеної якості (Євро) та біопалива, синтезованого шляхом етанольної переестерифікації ріпакової оливи.
ИЗУЧЕНИЕ ВЛИЯНИЯ МОТОРНЫХ КАЧЕСТВ БИОТОПЛИВА НА ЭНЕРГОЭКОЛОГИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ДИЗЕЛЬНОГО ДВИГАТЕЛЯ
STUDYING OF INFLUENCE OF BIOFUEL MOTOR QUALITIES ON POWER AND ECOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE DIESEL ENGINE
Keywords: дизельний двигун; біодизельне паливо; токсичність; характеристика; експеримент; дизельный двигатель; биодизельное топливо; токсичность; характеристика; эксперимент; diesel engine; biodiesel fuel; toxicity; characteristic; experiment; 621.436