Розробка транспортної моделі громадського транспорту міста Черкаси. Частина 2. Розробка тролейбусної маршрутної системи міста - Середа, Назарій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В даній роботі проаналізовано методи організації роботи систем міського пасажирського транспорту та сучасних програмних продуктів по транспортному плануванню міст, мегаполісів, областей. Проведено дослідження тролейбусної маршрутної мережі в місті Черкаси, надається за обраним критерієм оцінка ефективності її функціонування.
Keywords: транспортна модель; матриця кореспонденцій; маршрутна мережа; міський пасажирський транспорт; ефективність функціонування; критерій ефективності; інтенсивність