Вимірювання об'єму сипучих матеріалів на асфальтобетонному заводі в Харківській області - Кочерга, Максим Артемович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В ході виконання геодезичних робіт проведено детальний огляд нормативного забезпечення геодезичних робіт. Було здійснено підготовчі роботи, інженерно-геодезичні вишукування та обробку даних із застосуванням програмного забезпечення Autodesk Civil 3D. Крім того, надана характеристика асфальтобетонного заводу у Харківській області, а також виконана зйомка та обробка об'ємів насипних мас в AutoCAD Civil 3D з подальшим аналізом.
Keywords: інженерно-геодезичні роботи; асфальтобетонний завод; об’єм сипучих матеріалів; AutoCAD Civil 3D