Аналіз впливу наробітку рабочої рідини на вихідні параметри гідромотора трансмісії фронтального навантажувача - Косолапов, Віктор Борисович; Kosolapov, Viktor; Косолапов, Виктор Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Здійснено експериментальні дослідження впливу наробітку робочої рідини (РР) на швидкість зміни об’ємного коефіцієнта корисної дії (ККД) гідромотора об’ємного гідропривода трансмісії (ОГТ) фронтального навантажувача. Продемонстровано, що збільшення наробітку РР у процесі експлуатації машини визначає за інших рівних умов збільшення швидкості зміни об’ємного ККД гідромотора ОГТ.
Assessment of the influence of the working fluid production on the output parameters of the transmission hydraulic motor of the front loader
Оценка влияния наработки рабочей жидкости на выходные параметры гидромотора трансмиссии фронтального погрузчика
Keywords: фронтальний навантажувач; об’ємний гідропривід трансмісії; робоча рідина; гідромотор; несна здатність мастильної плівки; зношування; ККД; energy-saving technologies; road panels; smart roads; road marking; alternative sources of electricity; фронтальный погрузчик; объемный гидропривод трансмиссии; рабочая жидкость; гидромотор; несущая способность смазочной пленки; износ; КПД; 665.73; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.167