Геодезична розбивочна та виконавча зйомка при капітальному ремонті автомобільної дороги державного значення Н-07 Київ-Суми-Юнаківка на ділянці км 148+100-км 152+000 у Чернігівській області - Буркун, Ірина Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Дана магістерська робота присвячена веденню геодезичних розбивочних робіт. В ході дипломного проєктування були розв'язані наступні задачі: було проаналізовано сучасні методи проведення геодезичних розбивочних робіт; було проаналізовано нормативну базу; було характеристику об’єкта будівництва; було розглянуто геодезичні розбивочні роботи; було розглянуто аспекти охорони праці.
Keywords: дорога державного значення Київ-Суми-Юнаківка; тахеометр SOKKIA IM-55; нівелір SOKKIA В40А-35; зйомка; розбивка; результати знімання