ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ МОДИФІКУЮЧИХ ДОБАВОК ДО БІТУМУ НА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА КОЛІЄСТІЙКІСТЬ ДРІБНОЗЕРНИСТОГО АСФАЛЬТОБЕТОНУ - Жданюк, В. К.; Макарчев, О. О.; Шрестха, Р. Б.; Костін, Д. Ю.; Воловик, О. О.; Макарчев, O. А.; Костин, Д. Ю.; Воловик, А. А.; Zhdanyuk, V.; Makarchev, O.; Shrestha, R.; Costin, D.; et al. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Наведено результати випробувань щодо ефективності впливу добавок «Licomont BS 100» та «Kraton D1101» на показники фізико-механічних властивостей та колієстійкість дрібно-зернистого асфальтобетону.
ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ МОДИФИЦИРУЮЩИХ ДОБАВОК В БИТУМ НА ФИЗИКО-МЕХАНИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА И КОЛЕЕУСТОЙЧИВОСТЬ МЕЛКОЗЕРНИСТОГО АСФАЛЬТОБЕТОНА
INVESTIGATION OF INFLUENCE OF MODIFYING ADDITIVES APPLIED IN BITUMEN ON A PHYSICAL PROPERTIES AND RUTTING RESISTANCE OF FINE-GRAINED ASPHALT CONCRETE
Keywords: асфальтобетон; колієстійкість; прилад-коліємір; модифікатори; колееустойчивость; прибор-колеемер; модификаторы; asphaltic concrete; rutting resistance; wheel rut tester; modifier; 625.03