Проект дорожньої СТО з дільницею ТО і ремонту паливної системи легкових автомобілів - Гаркавцев, Богдан Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті виконаний технологічний розрахунок підприємства автомобільного транспорту, пропоноване спеціалізований пост для діагностування, перевірки та ремонту паливних систем. Виконано аналіз будови та принципу роботи сучасної системи впорскування автомобілів. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: РОЗРАХУНОК; ДІАГНОСТИКА; УСТАТКУВАННЯ; СТЕНД; ВПОРСКУВАННЯ; ПЕРЕВІРКА; ПАЛИВО; ОБСЛУГОВУВАННЯ; ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ; ФОРСУНКА