Пост профілактичного обслуговування підвіски легкового автомобіля на СТО м. Харкова - Слюсаренко, Артем Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті був розроблений проект станції технічного обслуговування автомобілів Daewoo lanos. Розраховані річні обсяги робіт і кількість робочих постів. Також були визначені площі основних приміщень СТО, площі складських приміщень та кількість працівників, необхідне для ефективної роботи підприємства. Був проведений аналіз методів технічного обслуговування і ремонту підвіски легкового автомобіля. Були розроблені технологічні інструкції по ремонту деталей підвіски автомобіля Daewoo Lanos. Були складені заходи щодо забезпечення охорони праці на виробництві.
Keywords: проект; виробничий корпус; пост профілактичного обслуговування; обладнання; Daewoo Lanos; організація ТО; діагностика; ремонт; підвіска