Проект міської СТО легкових автомобілів з розробкою ділянки обслуговування ходової частини - Абрамов, Владислав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – ходова частина. Мета проекту – проаналізувати вузли ходової частини та розробити заходи для їх діагностики та обслуговування. У дипломному проєкті виконано технологічний розрахунок підприємства автомобільного транспорту, пропоновано спеціалізований пост для діагностування, перевірки та ремонту ходової частини. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт по діагностиці ходової частини. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: ПІДВІСКА; ВСТАТКУВАННЯ; ГАЛЬМОВНА СИСТЕМА; ДІАГНОСТИКА; ОБСЛУГОВУВАННЯ; РОЗРАХУНОК; РУЛЬОВЕ КЕРУВАННЯ; СИСТЕМА; СТЕНД; ТЕХНІКА БЕЗПЕКІ