Модернізація ковша навантажувача для приготування будівельних розчинів - Резуненко, Олексій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Метою проекту є вдосконалення робочого обладнання навантажувача ПМТС–1200. Була запропонована нова конструкція ковша-змішувача, що дозволяє виробляти цементні розчини безпосередньо на будівельному майданчику та транспортувати в необхідне місце. У дипломному проект були розглянуті питання розрахунку основних геометричних параметрів ковша-змішувача. Запропонована оригінальна конструкція двогвинтового шнекового валу. Визначенні сили опору на шнековому валу та наведені дослідження навантаження приводного валу, виконані за допомогою створеної 3Д моделі. Виконано розрахунок і проектування закритого конічного редуктора.
Keywords: малогабаритний; двогвинтовий; навантажувач; шнековий