Технологія капітального ремонту ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення О0535 Слов’янськ – Майдан км 21+900 – км 28+500 в Донецькій області - Неупокоєва, Марія Русланівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Під час виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано кліматичні умови, побудовано дорожньо-кліматичний графік, визначено початок та закінчення строків виконання ремонтно-будівельних робіт протягом року для дорожнього одягу. Розраховано обсяги робіт та потреба матеріалів, визначені мінімальні змінні темпи будівництва. Розроблено технологію на кожен вид будівельних робіт, а також виконано техніко-економічне порівняння двох варіантів будівництва шару покриття дорожнього одягу з дрібнозернистого асфальтобетону. Також в роботі наведені вимоги по контролю якості робіт з влаштування шарів дорожнього одягу.
Keywords: район будівництва; характеристики ґрунту земляного полотна; дорожній одяг; посилення; щебенево-піщана суміш укріплена цементом; асфальтобетон; контроль якості робіт