Підвищення міцності і колієстійкості асфальтобетонних шарів модифікацією асфальтобетонних сумішей добавкою Selenizza SLN 120 під час виконання робіт з поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Батурін – Конотоп – Суми на ділянці км 60+000 – км 80+000 - Сахно, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі проаналізований експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено що підвищену колієстійкість асфальтобетонних шарів дорожніх одягів можливо забезпечити шляхом використання для їх улаштування асфальтобетонних сумішей, виготовлених на основі модифікованих бітумів, визначені об'єми робіт, розроблені технології та організація виконання робіт з поточного дрібного та поточного середнього ремонтів автомобільної дороги, розглянуті питання контролю якості виконання робіт, охорони праці та навколишнього середовища.
Keywords: Selenizza SLN 120; транспортно-експлуатаційний стан; модифіковані бітуми; колієстійкість асфальтобетонних шарів; поточний дрібний ремонт; поточний середній ремонт; колієстійкість; захисний шар; знос