Технологічне обладнання для обслуговування та ремонту автомобілів : конспект лекцій з дисципліни : для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Мармут, І. А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У конспекті лекцій викладені методологія та методика розрахунку основних параметрів відповідного технологічного обладнання автосервісу. Наведено відомості щодо характеристик сучасного обладнання, яке використовується на підприємствах автомобільного транспорту. Конспект лекцій призначений для здобувачів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців зі спеціальності “Автомобільний транспорт”.
Keywords: технологічне обладнання автосервісу; обладнання для діагностування автомобілів; підйомник; стенд; установка; прилад; інструмент; 629.3.018