Формування раціональної складської системи ТОВ «Логистик Авто Плюс» - Зуєва, Анна Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розроблен комплекс заходів спрямованих на підвищення ефективності раціональної складської системи ТОВ «Логистик Авто Плюс». Запропонована методика розміщення запасів у дворівневих розподільних систем на підприємстві.
Keywords: витрати; дворівнева система запасів; запаси; склад; авс-аналіз; xyz-аналіз.